overige diensten

Parkeersensoren, cruise control, ledverlichting, navigatie & meer.

Overige diensten & tarieven

Bij JAVACO bieden we een breed scala aan aanvullende diensten aan om de functionaliteit, veiligheid en het comfort van uw voertuig te verbeteren. Hieronder vindt u meer informatie over onze parkeersensoren, cruise control, LED-verlichting en navigatiesystemen.

Parkeersensoren

Onze parkeersensoren helpen u veilig en nauwkeurig te parkeren, door obstakels te detecteren en u tijdig te waarschuwen. Wij bieden zowel voor- als achteraan sensoren aan.

 • Voorste Parkeersensoren: €450 + BTW (inclusief installatie)
 • Achterste Parkeersensoren: €350 + BTW (inclusief installatie)

Navigatiesystemen

Wij bieden hoogwaardige navigatiesystemen van Alpine aan, bekend om hun betrouwbaarheid en geavanceerde functies. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudig navigatiesysteem of een volledig geïntegreerde oplossing, wij hebben de juiste optie voor u. Prijzen en specificaties zijn op aanvraag beschikbaar.

  Cruise Control

  Een universeel cruise control systeem biedt extra rijcomfort, vooral tijdens lange ritten. Onze systemen zijn betrouwbaar en eenvoudig te bedienen.

  • Universele Cruise Control: €700 + BTW (inclusief installatie)

  LED-Verlichting

  Verbeter de zichtbaarheid en stijl van uw voertuig met onze LED-verlichtingsoplossingen. Wij bieden LED-verlichting voor zowel de binnen- als buitenkant van uw auto. Deze dienst is op aanvraag beschikbaar, zodat we een oplossing kunnen bieden die perfect bij uw wensen past.

   Bij JAVACO streven we naar volledige klanttevredenheid. Neem vandaag nog contact met ons op om de ideale achteruitrijcamera voor uw voertuig te vinden en te laten installeren. Wij kijken ernaar uit om u van dienst te zijn!

   Maak een afspraak 

   Wilt u een offerte op maat ontvangen? Neem dan contact met ons op via contactformulier, e-mail of telefoon. Wij bieden vrijblijvende en kosteloze offertes op maat.