coderingen

Prijzen op aanvraag

Auto laten coderen

Bij JAVACO bieden wij een uitgebreide service aan voor het coderen van voertuigen. Coderingen zijn essentieel voor het optimaliseren van de functionaliteit en prestaties van moderne voertuigen. Of u nu een specifieke functie wilt activeren of de fabrieksinstellingen wilt aanpassen, wij helpen u graag verder.

Wat zijn coderingen?

Coderingen zijn software-aanpassingen die de werking van diverse systemen in uw voertuig kunnen beïnvloeden. Dit kan variëren van het inschakelen van verborgen functies tot het aanpassen van bestaande instellingen om uw rijervaring te verbeteren.

Activeren van verborgen functies

Ontgrendel functies die standaard niet beschikbaar zijn, zoals extra comfortopties of veiligheidsvoorzieningen.

Aanpassen van instellingen

Verander instellingen naar uw voorkeuren, zoals het gedrag van de verlichting, het geluidssysteem of de klimaatregeling.

Optimalisatie van prestaties

Verbeter de prestaties van uw voertuig door specifieke software-aanpassingen.

Remote codering service

We hebben een samenwerking met Jifeline uit Nederland. U kunt bij ons een remote met ons logo aanschaffen, waarmee u op afstand coderingen kunt uitvoeren. Elke codering die u met de remote doet, wordt apart aangerekend.

Tarief remote

Hierbij komt nog het tarief van de codering. Dit is afhankelijk per codering en type voertuig, gelieve hiervoor een offerte aan te vragen.

Voordelen van coderingen

Coderingen bieden tal van voordelen voor uw voertuig. Ze stellen u in staat om uw auto volledig te personaliseren naar uw voorkeuren en rijstijl, wat leidt tot een meer comfortabele en aangepaste rijervaring. Door verborgen functies te activeren, kunt u extra comfortopties en veiligheidsvoorzieningen ontgrendelen die standaard niet beschikbaar zijn. Bovendien zorgen coderingen voor een optimale afstemming van diverse systemen, waardoor de prestaties van uw voertuig aanzienlijk verbeterd kunnen worden. Of het nu gaat om het aanpassen van de verlichting, het geluidssysteem of de klimaatregeling, coderingen bieden een veelzijdige oplossing om de functionaliteit en efficiëntie van uw voertuig te vergroten, resulterend in een verbeterde en gepersonaliseerde rijervaring.

Personalisatie

Verhoogde functionaliteit

Verbeterde prestaties

Werkwijze

  1. Consultatie: Samen met u bespreken we uw wensen en behoeften. We bekijken welke coderingen mogelijk en zinvol zijn voor uw voertuig.
  2. Uitvoering: Onze ervaren technici voeren de gewenste coderingen uit met behulp van geavanceerde software en tools van onze betrouwbare leverancier Jife Line.
  3. Test en controle: Na de coderingen testen we grondig of alles correct werkt en aan uw verwachtingen voldoet.

Garantie en ondersteuning

Bij JAVACO staan we achter de kwaliteit van ons werk. Mocht er onverhoopt een probleem optreden na de codering, dan bieden wij snelle en efficiënte ondersteuning om dit op te lossen.

Download de handleiding voor de installatie van de JAVACO Remote hier.

Maak een afspraak 

Bent u geïnteresseerd in onze codering diensten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende consultatie. We bespreken graag de mogelijkheden en hoe we uw voertuig kunnen optimaliseren.

Meer diensten

Naast coderingen installeren, bieden nog meer diensten aan:

Trekhaak installatie

Trekhaken

Installatie van trekhaken voor diverse voertuigtypen, uitgevoerd door ervaren technici.

Achteruitrijcamera installatie

Achteruitrijcamera’s

Plaatsing van hoogwaardige camera’s voor beter zicht en veiligheid tijdens het achteruitrijden.

Achteruitrijcamera installatie

TT-Satellietsysteem

Installatie van satelliet beveiligingssysteem die voldoen aan de INCERT norm voor verzekeringen.

Overige diensten

Neem contact op voor overige diensten zoals installatie van navigatiesystemen, parkeersensoren, cruise control.,..